Optimale SEA Slagharen

U bepaalt het budget en wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw budget haalt

SEA Slagharen

SEA is belangrijk

Wanneer meer dan 90% van Internetgebruikers zoekmachines gebruiken om informatie te vinden, en meer en meer consumenten hun inkopen online doen, worden topresultaten in de zoekmachines uiterst belangrijk.

Gebruik onze ervaring om de beste advertentieresultaten te verkrijgen

Bespaar tijd en geld door ons uw SEA te laten doen

Vergroot uw marktbereik d.m.v. SEA

Ontvang gedetailleerde rapporten over uw SEA campagnes

Creatieve SEA

SEO Creativity zorgt d.m.v. SEA dat uw website het verkeer krijgt voor de zoektermen die het meest belangrijk zijn voor u(w bedrijf). We kunnen uw advertenties op de volgende netwerken plaatsen en beheren: Google, Bing/MSN, Yahoo!, Facebook, LinkedIn, YouTube en meer. De selectie van netwerk(en) is afhankelijk van de doelgroep die u wenst te bereiken.

Onze SEA Slagharen diensten omvatten account creatie, analyse en evaluatie van zoektermen, concurrentieonderzoek, huidige trend-analyse, analyse en optimalisatie van advertenties, het creëren en optimaliseren van landingspagina's en maandelijkse resultaten beoordeling. Het is de bedoeling om de kwaliteit van uw advertenties te verbeteren, titels en koppen te optimaliseren, en de kosten beperkt te houden en binnen uw budget.

Waarom SEA Slagharen uitbesteden?

Het beheren van de verschillende advertentiecampagnes kost tijd, veel tijd zelfs. En om optimale resultaten te behalen voor zo min mogelijk geld, is een gezonde dosis kennis en ervaring met de vele advertentiekanalen een noodzakelijkheid. Het opstellen van nuttige rapporten gebaseerd op CTR, bounce %, CPC, ROI en zo meer is eveneens tijdsintensief. Veel bedrijven kiezen daarom voor een betrouwbare SEA partner zoals SEO Creativity. Spoedcursus labels (partner dit en partner dat) hebben we niet, maar wel 30+ jaar ervaring in publiciteit en marketing op nationaal alsook international niveau.

SEA zoektermonderzoek

Pas na analyse en beoordeling van zoektermen die uw product of diensten het beste beschrijven kunnen we beginnen om uw SEA advertentie campagne Slagharen te optimaliseren. De eerste fase zal zijn om beter te begrijpen wat het is dat u doet, uw huidige website en de zoekvolumes te analyseren, de concurrenten in de omgeving van Slagharen te bekijken, en dan het onderzoek beginnen welke zoektermen te kiezen die het meeste verkeer kunnen genereren tegen de laagste kosten.

SEA analyse

  • Koppen en teksten

  • De kwaliteit van de landingspagina's

  • De inhoud van de landingspagina's

  • Het bepalen van URL targets, dit zijn specifieke sites die uit het beschikbare netwerk worden gekozen

SEA creatie

Wij zullen uw advertenties maken als u die niet heeft. Het kiezen van de beste advertentie types, b.v. tekst, images, video, mobile, etc. doen we samen. Als u bestaande advertenties heeft zullen wij ze indien nodig optimaliseren voor iedere SEA campagne die u wenst te lanceren. Bijsturing is altijd mogelijk na beoordeling van behaalde resultaten.

SEA resultaatscontrole

Om zijn volledige potentieel te bereiken omvat het SEA Slagharen proces beoordeling van resultaten op regelmatige tijdstippen. Wij maken gebruik van geavanceerde instrumenten om onze klanten in Slagharen hetgeen te verschaffen waar ze voor betalen. Indien nodig worden er aanpassingen aangebracht om de resultaten te verbeteren o.a. d.m.v. bid management, uitsluitingswoorden, budgetverdeling en retargeting van doelgroepen. In het SEO Creativity Klantencenter Slagharen kunt u van alles bekijken. Er wordt elke dag hard gewerkt om u steeds meer mogelijkheden te bieden.

Creatieve SEA Slagharen

Ik wil nu betaalbaar SEA'en

Webdesign

Écht alles voor uw Website in Slagharen. Wij begeleiden u bij elke stap en zijn er altijd voor onderhoud, ondersteuning en advies.

Onder één dak

Verkoop meer

Met een doordacht Webdesign en meer zichtbaarheid in zoekmachines krijgt u meer bezoekers en wellicht ook meer verkopen.

Meteen doen

SEO & SEA

Door creatieve SEA oplossingen voor elk budget en doelstelling kunnen we ook u helpen. In Slagharen, regionaal, landelijk of zelfs wereldwijd.

Echt waar!

Prachtige website gekregen met top SEO en ondersteunende SEA. Niet te geloven wat er nu allemaal gebeurt!

SEA Slagharen
R. Varga
Directeur - H2O Control

Bedankt voor de fantastische design, back-end, ingebouwde SEO en betaalbare SEA.

SEA Slagharen
Jean DeVilliers
CMO - SoundsPlanet