Erkende Dealer

Wordt een SEO Creativity Erkende Dealer

Erkende Dealer Aanvraag

U kunt tekst uit een document plakken

Ik wil starten als een:

 Dealer

Een dealer kan verkopen zodra geaccepteerd. Commissies worden verdiend op de omzet. Als dealer kan worden aangesteld een bestaand bedrijf in de Webdesign c.q. Webontwikkelingsmarkt. Behalve verkoop van onze diensten kan er ook op andere manieren worden samengewerkt. E.e.a. afhankelijk van aanwezige specialisaties.

 Vertegenwoordiger

Een vertegenwoordiger kan verkopen zodra geaccepteerd. Geen franchise signup vergoeding is vereist. Commissies worden verdiend op de omzet. Doorgroei naar verkoopmanager is mogelijk bij bepaalde omzetrealisatie of betaling van franchise vergoeding.

 Verkoopmanager

Een verkoopmanager kan verkopen en vertegenwoordigers aanwijzen zodra geaccepteerd. Een zakelijke entiteit heeft de voorkeur. Een franchise signup vergoeding is vereist. Commissies worden verdiend op eigen omzet en op de omzet van onderstaande vertegenwoordigers. Doorgroei naar regionaal directeur is mogelijk indien nog geen regionaal directeur aangewezen en bepaalde omzetrealisatie of betaling van franchise vergoeding voor regionaal directeur.

 Regionaal Directeur

Een regionaal directeur kan verkopen en vertegenwoordigers en verkoopmanagers aanwijzen, zodra goedgekeurd. Hij/Zij zal de ENIGE regionale directeur zijn voor zijn/haar vastgestelde regio met 1 jaar proeftijd. Een zakelijke entiteit heeft de voorkeur. Een franchise signup vergoeding is vereist. Regio en franchise fee zal worden gedefinieerd op aanvraag. Commissies worden verdiend op de eigen omzet en op de omzet van alle verkoopmanagers en vertegenwoordigers in de regio. Bovendien verkrijgt de regionaal directeur leads van de SEO Creativity website.


Ik ben / Wij zijn:

 een individueel

 een ZZP'er

 een bedrijf


     =