Vaak Gestelde Vragen

En antwoorden

Vaak gestelde vragen

Pas na analyse en beoordeling van zoektermen die uw product of diensten het beste beschrijven kunnen we beginnen uw website te optimaliseren. De eerste fase zal zijn om beter te begrijpen wat het is dat u doet, uw huidige website te analyseren, de concurrenten bekijken, en dan het onderzoek beginnen welke zoektermen te kiezen die het meeste gewenste verkeer kunnen genereren.

Dit omvat externe linkanalyse, onnatuurlijke links, ankerteksten, koppen, Alt en Titel-tags, spam verificatie (verborgen tekst, verborgen links, achtergrond gekleurde tekst, enz.), kwaliteit van de inhoud van de pagina's, en nog veel meer.

 

Zie ook onze  SEO Website evaluatie  

Website optimalisatie is nodig om elke zwakte te verwijderen en sterke punten toe te voegen. Van meta tags, body tags, image tags, interne links, afbeeldingen en geschreven inhoud van de pagina. Zonder optimaal SEO tekstschrijven en website structuur, is er geen effectieve SEO strategie. Wees gerust, SEO Creativity heeft personen in haar SEO team die dit al doen sinds het begin van het Internet.

Het verhogen van uw populariteit met inkomende links is belangrijk. Het verhoogt de pagerank, de domeinautoriteit en verschaft extra invloed. De links van andere websites naar uw website heten backlinks. Er zijn een aantal opties om dit te realiseren:

  1. inschrijving bij gidsen (startpagina's, overzichtspagina's, etc.)
  2. links ruilen met andere Websites
  3. sociale media optimaal gebruiken
  4. links kopen, dit is echter a) duur en b) uit de mode
Om zijn volledige potentieel te bereiken omvat het SEO proces beoordeling van resultaten op regelmatige tijdstippen. Wij maken gebruik van geavanceerde instrumenten om onze klanten te voorzien van de informatie die ze nodig hebben.
Regionale SEO gaat verder dan wat standaard SEO kan bereiken. Het gaat om specifieke tactieken die uniek gemaakt worden voor elke website. De applicatie van regionale SEO bestaat uit éénmalige setupkosten en een jaar- of maandabonnement. Jaarabonnementen zijn uiteraard voordeliger maar vergen een hogere initiële investering.
Als u een CMS oplossing heeft gekozen kunt u de inhoud eenvoudig zelf aanpassen. Met een HTML oplossing moet er wel enige kennis van Bootstrap en HTML aanwezig zijn.
Dat kan als u een Website op maat kiest. Onze Website pakketten zijn inclusief hosting.
Ieder project is uniek. Daarom, voordat we u kunnen voorzien van een offerte, moeten we beoordelen wat er nodig is. Een SEO project kan tussen de €100 en €10000 per maand kosten, afhankelijk van de grootte van de website en het aantal zoektermen dat moet worden beschouwd.
Een SEA project is afhankelijk van uw maandelijks budget. De basiskosten voor onze SEA diensten is 15% van de maandelijkse advertentie-uitgaven met een maandelijks minimum van €500. Maandelijkse analyse van uw SEA campagne begint bij €200 per maand en is afhankelijk van het aantal trefwoorden en het aantal campagnes.

Wellicht heeft u een andere vraag?

Meteen stellen!